Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Udea roept de Farm vegetables spinach & pine nuts terug. Het product bevat mogelijk stukjes metaal in de grondstof spinazie. Het gaat om de Allos Farm vegetables spinach pine nuts bio 135 gram (artikelnummer 956707) met THT 03-02-24 met EANnr. 4016249118273.

Wij verzoeken...

Lees meer

Biologische afwasmiddelen Ecodoo

Ecodoo vloeibare afwasmiddelen combineren kwaliteit en ecologie. De producten zijn gemaakt met biologische bestanddelen en gecertificeerd volgens de hoogste eisen voor eco-afwasmiddelen. Alle producten zijn bovendien dermatologisch getest en zijn vrij van kleurstoffen, synthetische geurstoffen...

Lees meer

Alles voor je gezondheid onder één dak

Bewustwinkelen.nl biedt je keuze uit ruim 67.000 drogisterij- en reformproducten. Op onze website vind je nagenoeg alle producten op het gebied van voeding, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, (natuur)geneesmiddelen, persoonlijke verzorging en meer! Ook vind je bij ons veel biologische en glutenvrije producten.

Je bestelt online om je bestelling vervolgens af te halen bij een van de ruim 500 afhaalpunten in heel Nederland. Als je voor 21.00 bestelt, staat de bestelling de volgende dag al klaar bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Verzending is altijd gratis!