U bent hier

Celenes Serum hyaluronic acid + fermented active gojiberry

   
Celenes Serum hyaluronic acid + fermented active gojiberry
€17,95
Voorraad:
 
 
 
 
 
 
Inhoud:30 Milliliter
Merk:Celenes

Klantenservice

Vragen? Chat met ons of vul het contactformulier in.
Telefoonnummer: 088 990 86 91

Omschrijving

Geef je vermoeide huid een boost met ons hydraterende en verstevigende product. De krachtige formule bevat hyaluronzuur dat je huid intens hydrateert en het er voller en steviger uit laat zien. Gefermenteerde actieve gojibes (wolfbes) met antioxidanten helpen stressgerelateerde schade aan de huid te verminderen en het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes te voorkomen. Ons product herstelt de gezondheid, vitaliteit en uitstraling van je huid en beschermt het tegen veroudering.

• Intense hydratatie 
• Vitaliteit 
• Anti-rimpel

Ingrediënten
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Lycium Chinense Fruit Extract, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethlyhexylglycerin, Xanthan Gum, Panthenol, Lactic Acid.

Gebruik
Breng enkele druppels van het serum aan op een gereinigde huid, zowel 's ochtends als 's avonds. Druppel 1-2 druppels op je vingers, verwarm het serum door het tussen je vingers te wrijven en breng het vervolgens aan op je huid.

Bewaren
Bewaar het product op kamertemperatuur en buiten het bereik van kinderen.

Waarschuwingen
Dit product is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. Het is belangrijk om het product eerst op een klein deel van de huid aan te brengen voordat je het op het hele gezicht gebruikt om eventuele irritatie te voorkomen. Als er geen gevoeligheid optreedt, kun je het product veilig gebruiken. Stop met het gebruik en raadpleeg een dermatoloog als je last krijgt van irritatie. Zorg ervoor dat het product niet in contact komt met je ogen en spoel je ogen grondig met water als dit wel gebeurt.