U bent hier

Brita Waterfilterkan glass light blue

   
Waterfilterkan glass light blue
€59,99
Ontvang een bericht als dit product leverbaar is
Voorraad:
 
 
 
 
 
 
Inhoud:1 Stuks
Merk:Brita

Klantenservice

Vragen? Chat met ons of vul het contactformulier in.
Telefoonnummer: 088 990 86 91

Omschrijving

BRITA Waterfilterkan glass light blue

De eerste BRITA Glazen waterfilterkan combineert minimalistisch design met premium eigenschappen & draagt op alle vlakken bij aan een beter milieu. 
Zuiver water door de innovatieve 4-staps filtratie van de MAXTRA PRO ALL-IN-1 met natuurlijke actieve kool uit kokosnootschalen en ionenwisselaarparels: filtert kalk, smaakverstorende stoffen, onzuiverheden van bepaalde herbiciden, pesticiden & medicijnen en metalen als lood en koper die via de leidingen in huis in je drinkwater terecht kunnen komen. Deze kan is duurzamer dan ooit, ze is gemaakt van 60% gerecycleerd glas, 50% biobased* materiaal en ze wordt geleverd in een plasticvrije verpakking gemaakt van 100% gerecycleerd karton. Ideaal voor thuis: met een handig vuldeksel en een slimme LED Smart Light die tijd & volume meet om je te herinneren wanneer je je filter moet vervangen. Het hoogwaardig borosilicaatglas absorbeert geen geuren of smaken, is licht, robuust, hittebestendig en het verkleurt niet. Ook alle onderdelen van de kan zijn vaatwasmachinebestendig tot 60°C (behalve de Smart Light en de siliconenring). 
BRITA biedt duurzame drinkwateroplosingen en is wereldwijd de nummer 1 in drinkwaterfiltratie. Duitse kwaliteit en design - sinds 1966.    
*deksel & bakje (via massabalans methode). Check de BRITA website voor meer informatie"

Soort product
Waterfilterkan

Samenstelling
1 x Waterfilterkan Glass light blue
1 x MAXTRA PRO ALL-IN-1 filterpatroon

Gebruik
Plaats het deksel op de kan en druk het deksel voorzichtig naar beneden totdat het vastzit. Open de vulklep en plaats de geopende kan onder de kraan. Plaats de BRITA waterfilter direct onder de kraan en vul de kan met koud water.

Fabrikant
BRITA Benelux B.V.
High Tech Campus 5
5656 EA Eindhoven