U bent hier

Nyda Luizen/neten/eitjes spray

   
Actie
Nyda Luizen/neten/eitjes spray
Actie
van €13,99 voor €7,00
Voorraad:
 
 
 
 
 
 
Inhoud:50 Milliliter
Merk:Nyda

Klantenservice

Vragen? Chat met ons of vul het contactformulier in.
Telefoonnummer: 088 990 86 91

Omschrijving

Luizen? Neten? Paniek?
 
Je kind komt thuis met een hoofdluisbesmetting. Vervelend, maar zeker geen reden tot paniek! Luizen zijn lastig, maar niet gevaarlijk. Het kan iedereen overkomen en heeft echt niets te maken met het ontbreken van persoonlijke hygiëne.
 
NYDA spray tegen luizen en neten is een middel op basis van het unieke 2 stappen dimeticon. Na het aanbrengen op het haar, dringt het dimeticon diep in het ademhalingssysteem van de luizen en neten. Daar verdikt het zich, waardoor het ademhalingssysteem onomkeerbaar afgesloten wordt. Zodra luizen met NYDA behandeld worden leidt dit binnen een minuut tot een knock-out van de parasieten. NYDA heeft echter één uur inwerktijd, zodat ook de neten en larven gedood worden. Na een uur kunnen de dode luizen en neten met een luizenkam uit het haar gekamd worden. Dat NYDA effectief is, is bewezen in talrijke studies, maar zeker ook door de positieve ervaringen van gebruikers!
 
NYDA tegen luizen en neten
1 behandeling, 1 uur!
Dubbele werking: op luizen en neten.
Uitstekend te verdragen.
Zonder neurotoxische insecticiden.
Ingrediënten
dimeticon, middellangeketentriglyceriden, jojobawas, geurstoffen.

Gebruik
Volg deze aanwijzingen om het haar met succes te ontdoen van hoofdluis.
NYDA gebruiken:
De eerste keer dat u NYDA gebruikt moet de bijgeleverde doseerpomp op de glazen fles worden geschroefd. Hiertoe verwijdert u de schoefdop van de fles en schroeft u de doseerpomp stevig op de fles. Houd de spuitfles altijd rechtop. Als u dit niet doet, kan de pomp zijn werk niet naar behoren doen.
Houd er rekening mee dat het product door pompen op gang moet worden gebracht wanneer het voor het eerst wordt gebruikt en wanneer het lang niet is gebruikt.

Voor de behandeling:
Controleer bij ieder gezinslid al het hoofdhaar met de NYDA luizen- en netenkam. Behandel iedereen die luizen heeft op dezelfde dag, zodat de luizen niet terugkomen. Eventuele klitten kunnen voor de behandeling met een gewone kam worden verwijderd. De kam moet naderhand goed worden schoongemaakt.

Behandeling met NYDA:
1. Het droge haar bij de haargrens grondig met NYDA besproeien en in het haar incasseren.
NYDA moet op droog haar worden aangebracht. Spuit NYDA op het haar, waarbij u ervoor zorgt dat er geen plekken worden overgeslagen. Masseer de vloeistof goed in totdat deze het haar doornat heeft gemaakt. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld de luizenkam gebruiken. Zo wordt ervoor gezorgd dat alle luizen, larven en neten in contact komen met de vloeistof en dat het product optimaal zijn werk kan doen.
Hoeveel NYDA er nodig is, is afhankelijk van hoe dik en lang het haar is. Zorg ervoor dat het gedeelte van het haar dat zich dicht bij de hoofdhuid en achter de oren bevindt, vooral goed met NYDA wordt bedekt; hier zitten de meeste luizen en neten.

2. Laat NYDA 1 uur inwerken
Luizeneitjes (neten) zijn zeer hardnekkig. Laat NYDA dus 1 uur inwerken. Meteen na deze inwerktijd bestaat er geen besmettingsgevaar meer.

3. Na 1 uur kunt u de gestikte luizen met de luizenkam uitkammen.
Na de inwerktijd van 1 uur kunt u het haar met de NYDA luizenkam zorgvuldig uitkammen en het zodoende van de gestikte luizen en neten bevrijden.
NYDA maakt het uitkammen gemakkelijker voor u, omdat zijn speciale samenstelling zelfs lang haar goed kambaar maakt.

Hoe wordt een luizenkam gebruikt?
Verdeel het haar in een aantal gedeelten door scheidingen te kammen. Verdeel elk gedeelte in dunne strengen. Kam het haar streng voor streng, waarbij u zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid begint; u kamt dus van de wortel naar het uiteinde van de haren. Zo voorkomt u dat de luizen terug kruipen. Telkens wanneer u een streng hebt behandeld, zet u deze vast en veegt u de kam schoon met een papieren doekje voordat u verder gaat. Overtuig u ervan dat u de kam zo vasthoudt dat het logo naar het hoofd wijst.

4. Uitwassen met gewone shampoo
Na 1 uur te hebben gewacht, kunt u NYDA met uw gebruikelijke shampoo uitwassen. Als zich na de eerste wasbeurt nog vloeistof in het haar bevindt, kan deze eenvoudig worden verwijderd met een tweede wasbeurt.

5. Controle van de behandeling
In ieder geval dient na 8 tot 10 dagen het resultaat van de behandeling opnieuw te worden gecontroleerd. Zo nodig dient het aanbrengen van het product te worden herhaald volgens de bovenstaande aanwijzingen. De behandeling met NYDA is veilig en kan enkele keren worden herhaald.