U bent hier

Glutenvrije pizza rolletjes

glutenvrije pizza rolletjes

Geniet van deze heerlijke glutenvrije pizza rolletjes tijdens de paasdagen. Ze kunnen zowel warm als koud gegeten worden. De Biologische Pizza Mix van Ma Vie Sans Gluten vergemakkelijkt de bereiding met een deeg dat je snel kan maken en dat makkelijk is om te kneden. Lees het recept hier!

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Doe de pizza mix, de olijfolie, het citroensap en lauw water in een kom. Meng alles met de hand om er een homogeen pizzadeeg van te maken.
  3. Verdeel het deeg voor het gemak in 2 stukken en verdeel de porties over een met bloem bestrooid bakpapier.
  4. Snijd de paprika, olijven, champignons en mozzarella in plakjes.
  5. Garneer de pizzabodem met een laag tomatensaus en de paprika, olijven, champignons en mozzarella. Breng op smaak met een beetje zout en Provençaalse kruiden.
  6. Rol de pizza voorzichtig op en leg deze met bakpapier en al op de bakplaat.
  7. Bak de pizza gedurende 20 minuten in de oven.
  8. Haal de pizza eruit en bestrijk de buitenkant met een beetje tomatensaus. Stop de pizza vervolgens nog 2 minuten in de oven.
  9. Haal de pizza uit de oven als deze klaar is en snijd deze in dunne plakjes.

Eet smakelijk!