U bent hier

Vegetarische en biologische chili

Vegetarische en biologische chili

Deze chili heeft alles in huis voor een compleet vegetarisch en biologisch gerecht: peulvruchten, groenten, rijst en mais. Het gerecht is makkelijk om te maken en vol van smaak. Bekijk het recept hier.

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Pel en snipper de uien en de knoflook.
  2. Schil de wortel en snijd deze in kleine blokjes.
  3. Doe een scheutje olijfolie in een pan en bak de uien, knoflook en wortel
  4. Voeg de kruiden, de oregano, 1 verkruimeld groentebouillonblokje, de gepelde tomaten (met sap), de mais en de rode bonen toe.
  5. Plet de gepelde tomaten, breng het geheel op smaak met peper en zout en voeg vervolgens 50 cl water toe.
  6. Roer het goed door elkaar, doe de deksel op de pan en laat het 30 minuten sudderen.
  7. Haal vervolgens de deksel van de pan en laat het nogmaals 30 minuten sudderen op laag vuur.
  8. Breng in het laatste kwartier een grote pan water aan de kook en laat hier 1 blokje groentebouillon in oplossen.
  9. Spoel de rijst af, giet het in de pan met water en kook gedurende 10 minuten.
  10. Giet tot slot de rijst af en serveer de rijst met de chili.

Eet smakelijk!